Головна Новини Суспільство події Снігопади і морози до -23 градусів: синоптики прогнозують погоду на грудень
commentss НОВИНИ Всі новини

Снігопади і морози до -23 градусів: синоптики прогнозують погоду на грудень

Прогноз погоди в Україні

29 листопада 2021, 22:39
Поділіться публікацією:

Різкі перепади та скачки температури, зимові снігопади  та сильні морози, коли стовпчик термометра може вночі опуститись за — 20 градусів. Погода на перший місяць зими – грудень, яку прогнозують українські синоптики, зовсім не схожа на лагідний та спокійний початок зими. Схоже, що грудень покаже свій норов. Про це інформує Gismeteo.

 Снігопади і морози до -23 градусів: синоптики прогнозують погоду на грудень

Прогноз погоди на грудень 2021 (фото з відкритих джерел)

За прогнозом його синоптиків, перші дні зимового місяця, 2-3 грудня видадуться теплими, буде +10, але коли настануть вихідні, прийде похолодання.

Наступний тиждень буде багатий на снігопади, в кінці першої десятиденки -8-9 грудня посиляться морози. Зокрема, на північних територіях країни очікується -21-23 в нічні години, вдень потеплішає, але буде холодно -10-15 градусів.

  Надалі синоптики кажуть, що погода стабілізується і не згадують про її сильні перепади.

 Разом з тим, їх колеги з Українського гідрометцентру роблять прогноз на те, що  поки чекати сюрпризів від першого місяця довгої зими ще не варто. Все буде, як за звичай. Температура повітря різко опускатись не буде, і сніг теж випаде в передбачених межах.

За їх словами, середньомісячна температура становитиме від-4 морозу до +3 тепла,  в грудні так буває зазвичай. Щодо опадів, у вигляді мокрого снігу чи дощу, то вони теж не перевищуватимуть передбачені показники — 33-78 мм, в горах – місцями  випаде 81-105 мм, що так само не дає підстав для хвилювання щодо майбутніх снігопадів. Тільки  на північно-східних територіях країни  опади будуть трохи меншими від передбачених. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Укргідрометцентрі дали прогноз на грудень: яка погода буде в Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gismeteo.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини