Головна Новини Суспільство події Смерть Полякова: в Нацполіції розповіли, що нового з'ясувалося
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Полякова: в Нацполіції розповіли, що нового з'ясувалося

Розслідування смерті депутата Антона Полякова ще триває

2 листопада 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

В Національній поліції говорять, що вже підготували перелік подій останніх днів життя депутата Антона Полякова. Там чекають ще на результати кількох експертиз, яких всього було замовлено понад 20, щоб надалі розслідувати смерть політика. Про це розповів журналістам перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін на телепередачі "Україна 24".

Смерть Полякова: в Нацполіції розповіли, що нового з'ясувалося

У Нацполіції розслідують смерть нардепа, фото: прес-служба МВС

За його словами, 1 листопада знову викликали на допит Анну Скороход. Всього слідчі провели понад 10 допитів різних осіб, що хто спілкувалися з ним в останні години й дні його життя. Євген Єнін наголосив, що слідчі зацікавлені в об'єктивному розслідуванні причин смерті нардепа.

Також він додав, що вперше заяви про можливе вбивство прозвучали на телеканалі. Тому слідчі звертаються до всіх, хто має якісь дані про причини смерті Полякова, та просять їх повідомляти про цю інформацію поліцію.

Крім того, заступник міністра наголосив, що версію про удушення слідчі відкидають, адже, коли політик перебував в автомобілі таксі в останні години його смерті, автівку зупинили патрульні й чоловіку надавали медичну допомогу. Сліди на шиї, то від золотого ланцюжка, який носив Поляков, наголосив Єнін.

Заступник міністра також наголосив, що останні години Поляков провів з відомими слідству людьми, серед них — його співмешканка. На руках у слідчих є результати експертизи, що підтверджують наявність наркотичних речовин у тілі покійного. Тепер будуть з'ясовувати, чи він приймав ці речовини добровільно.

Як повідомляв портал "Коментарі", Єнін розповів про речі, які знайдені під час обшуку Антона Полякова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини