Головна Новини Суспільство Кримінал Єнін про речі, знайдені під час обшуку Антона Полякова
commentss НОВИНИ Всі новини

Єнін про речі, знайдені під час обшуку Антона Полякова

Слідчі у ході розслідування смерті депутата Антона Полякова оглянули його особисті речі

14 жовтня 2021, 21:36
Поділіться публікацією:

Євгеній Єнін, перший заступник міністра МВС, повідомив про обшук особистих речей депутата, виступаючи в ефіру телеканалу "Україна 24".

Єнін про речі, знайдені під час обшуку Антона Полякова

Євгеній Єнін в ефірі телеканалу "Україна 24" - скрін трансляції

Оглядаючи тіло покійного, слідчі виявили 10 тис. грн. та 800 дол. готівкою. У кишенях знаходилось два катетера з невстановленою бурою речовиною. У крові Антона Полякова, як свідчать експерти, був метадон.

Представник МВС акцентував, що слідча група провела вже досить багато оперативних дій для того, щоб з'ясувати події ночі 8 жовтня 2021 р. У ході справи допитано додаткових свідків. Багато подробиць події стало відомо завдяки відеофіксації, яку здійснювали поліцейські.

Запис показує, як патрульні зауважили порушення Правила дорожнього руху водієм таксі. Після цього правоохоронці зупинили автомобіль і підійшли до нього з увімкненими  боді-камерами. На відео видно, як поліцейські намагались реанімувати чоловіка у автівці, як під'їхала швидка допомога, як використовували дефібрилятор для стимуляції серця.

Одне з важливих завдань слідчих – виявити шлях потрапляння методону в організм Антона Полякова.

Метадон – речовина, яка використовується під час лікування наркозалежності. Шляхи введення – ін'єкція або пігулка. Передозування метадону проявляє себе сонливістю та загальмованістю, частота дихання зменшується аж до повної зупинки. Людина впадає в кому, у неї знижується тиск, починається некардіогенний набряк легень, серце зупиняється. Некардіогенний набряк зазвичай виникає при анафілактичному шоці, отруєнні. 

Щоб врятувати особу з передозуванням метадоном, лікарі використовують антидот — препарат налоксон. Часто єдиним засобом лікування є штучна вентиляції легенів до моменту, коли метадон хоча б частково виведеться з організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло своїх читачів про те, як у ході розслідування справи Антона Полякова таксист змінив свої свідчення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини