Головна Новини Суспільство події Смерть колишнього голови Херсонської області: у поліції розповіли нові шокуючі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть колишнього голови Херсонської області: у поліції розповіли нові шокуючі подробиці

Лагуті було 49 років. Його звинувачують у "здачі" Херсону

18 вересня 2023, 21:10 comments2573
Поділіться публікацією:

В  країні  почали розслідувати   таємничу смерть екс-очільника  Херсонської ОВА  Геннадія Лагути. Співробітники правоохоронних органів  вже ведуть   розслідування цього факту.

Смерть колишнього голови Херсонської області: у поліції розповіли нові шокуючі подробиці

Геннадій Лагута (фото з відкритих джерел)

Повідомили про смерть посадовця  працівники  прес-служби Херсонської  обласної військової адміністрації  17 вересня. В ньому не названо жодних подробиць, але зазначено, що  колишній  голова  помер  "передчасно". Як інформують представники київської  поліції, на які посилається  "Суспільне", 13 вересня в Солом’янське  управління поліції звернулась  дружина  екс-посадовця, повідомивши правоохоронців  про те. що її чоловік зник. За кілька днів, 16 вересня його виявили без ознак життя неподалік  гаражів на території  Солом’янського  району  Києва.

Зараз цей  інцидент кваліфікували,  як "умисне вбивство" з додатковою кваліфікацією — "самогубство".

"Йде досудове розслідування, слідчі розглядають усі версії вчиненого та встановлюють деталі, свідків та очевидців події", — повідомили  співробітники поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер колишній голова Херсонської ОДАВ  ніч на 17 вересня пішов з життя  екс-голова  Херсонської  ОДА Геннадій Лагута, йому  виповнилось 49 років.   Як свідчить неофіційна  версія, Геннадій Лагута вчинив самогубство. Зокрема, український  депутат   Сергій Хлань  написав в соціальних мережах, що Геннадій Лагута помер в медичному закладі.  Як він стверджує, його "довели до самогубства".

Він зауважив, що  екс-голова був  єдиним, хто не втік з обласного центру  на самому початку вторгнення РФ, забезпечував вивіз документів,  проводив евакуацію мешканців  та блокування електронних ключів.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини