Головна Новини Суспільство Війна з Росією Помер колишній голова Херсонської ОДА: повідомляють, що його "довели до самогубства"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній голова Херсонської ОДА: повідомляють, що його "довели до самогубства"

Помер колишній очільник Херсонської ОДА Геннадій Лагута

17 вересня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

В  ніч на 17 вересня пішов з життя  екс-голова  Херсонської  ОДА Геннадій Лагута, йому  виповнилось 49 років.  

Помер колишній голова Херсонської ОДА: повідомляють, що його "довели до самогубства"

Геннадій Лагута (фото з відкритих джерел)

Трагічну новину оприлюднили  представники Херсонської  ОВА.  

"Передчасно пішов з життя колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного та поділяємо її горе", — написано в тексті повідомлення

Як свідчить неофіційна  версія, Геннадій Лагута вчинив самогубство. Зокрема, український  депутат   Сергій Хлань  написав в соціальних мережах, що Геннадій Лагута помер в медичному закладі. 

Як він стверджує, його "довели до самогубства".

"Він був головою обласної адміністрації як раз в перший період вторгнення. Це його звинувачували у здаванні Херсонщини, хоча в його обов'язках немає жодного слова про підготовку до оборони, такі завдання не ставились до моменту повномасштабного вторгнення", — пише Сергій Хлань.

Нардеп  зауважує, що  екс-голова був  єдиним, хто не втік з обласного центру  на самому початку вторгнення РФ, забезпечував вивіз документів,  проводив евакуацію мешканців  та блокування електронних ключів.

В коментарях до повідомлення   нардеп  зазначає, що екс-очільник   Херсонської області очевидно,  випив смертельну дозу таблеток, щоб  вчинити самогубство.

Помер колишній голова Херсонської ОДА: повідомляють, що його ”довели до самогубства” - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер колишній нардеп та музикант11 вересня, стало відомо, що в Ізраїлі помер відомий музикант та колишній народний депутат України V, VI та VII скликань Ян Табачник. Тривалий час він боровся з раком легень. Про це написав журналіст Михайло Маслій 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини