Головна Новини Суспільство події Скільки заробив Сергій Лещенко в "Укрзалізниці" за лютий
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробив Сергій Лещенко в "Укрзалізниці" за лютий

Сергій Лещенко являється членом наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця" з 2019 року

1 березня 2021, 11:45 comments1101
Поділіться публікацією:

Стало відомо, яку зарплату отримав один з членів наглядової ради "Укрзалізниці" і колишній народний депутат Сергій Лещенко. Інформацію можна знайти в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Скільки заробив Сергій Лещенко в "Укрзалізниці" за лютий

Скільки заробляють в наглядовій раді Укрзалізниці - декларація Лещенка. Фото: 24tv.ua

Виявляється за лютий Сергій Лещенко заробив 332 тисячі гривень. Варто зазначити, що його зарплата в січні також склала 332 тисячі гривень.

Кабінет міністрів призначив колишнього народного депутата Сергія Лещенка членом наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця" ще в 2019 році. Варто зазначити, що працівників на цю посаду обирають на три роки. Головне завдання членів наглядової ради — формувати показники ефективності роботи голови та членів правління.

Середня заробітна плата на цій посаді складає 588 тисяч гривень.

Зараз наглядова рада "Укрзалізниці" складається з Шевкі Аджунера, Олега Журавльова, Андерса Ослунда, Крістіана Куна, Андреаса Матьє, Сергія Лещенка, Адомаса Азуоласа Аудіцкаса.

Нагадаємо, що глава "Укрзалізниці" зізнався, який розмір його щомісячної зарплати. Так, Володимир Жмак отримує 625 тисяч гривень. Також Жмак додав, що зарплата, яку він отримує, внесена до декларації. Він каже, що не бачить сенсу в тому, щоб приховувати це від громадськості або ховати.

Раніше повідомлялося, що з березня 2021 року "Укрзалізниця" буде підвищувати ціни на залізничні квитки. При цьому, подорожчання буде відбуватися поступово і триватиме до грудня. Деталі та ціни дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у компанії "Укрзалізниця" показали елітні вагони-салони підвищеної комфортності, де є кухня, ванна кімната, великі зали і окреме купе для охорони. Фотографії можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Пенсионер

1 березня 2021, 14:25

Да за такие деньги он сам должен тянуть составы и переставлять в ручную вагоны с одних рельс на другие, для экономии энерго и топливных ресурсов.


Новини