Головна Новини Суспільство події Скільки українців задоволені своїм життям: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців задоволені своїм життям: результати опитування

Для кожного третього українця 2021 виявився успішним

28 грудня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Майже 40% українців задоволені своїм життям, а 11% — незадоволені зовсім. Про це свідчать результати онлайн-опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

Скільки українців задоволені своїм життям: результати опитування

Скільки українців задоволені своїм життям: результати опитування - фото з відкритих джерел

Згідно з дослідженням, третина українців у минулому році змогла реалізувати всі або більшість своїх планів. 50% жителів країни змогли реалізувати плани частково, а 13% нічого не вдалося.

Також з'ясувалося, що для кожного третього українця 2021 виявився успішним, і для кожного десятого — зовсім безуспішним.

Майже 40% жителів України стверджують, що задоволені своїм життям, 30% — швидше задоволені, а 11% — зовсім ні. Соціологи зазначили, що найчастіше про задоволеність життям говорили чоловіки та молодші респонденти. Крім того, зазначається, що чим вище опитані оцінили свій дохід, тим успішнішим вони вважають рік.

Водночас понад 40% учасників опитування у 2021 році зазнавали стресу, а 7% його не відчували ніколи. Соціологи з'ясували, що найчастіше про стрес говорили жінки, а також громадяни, які мають нижчий дохід.

Зазначимо, що у минулому році переважна більшість українців під час дозвілля дивилися фільми, займалися приготуванням їжі, читали чи слухали книги, а ще ходили в гості. Соціологи розповідають, 18% та 36% респондентів дуже часто й часто дивилися фільми, а 11% та 26% – серіали. Так серед опитаних дуже часто витрачають дозвілля для приготування улюблених страв 19% українців. Часто таким зайняттям займаються 31%. Також популярним варіантом проведення дозвілля в українців є читання книг, прослуховування аудіокниг та походи в гості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини