Головна Новини Суспільство події Скільки українців вважають, що без хабара не можна: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців вважають, що без хабара не можна: опитування

Більшість українців вважають, що люди дають хабарі, бо без цього ніяк

28 листопада 2023, 09:20 comments4087
Поділіться публікацією:

Більшість наших співвітчизників, а саме 53%, вважають, що люди переважно дають хабарі, оскільки без цього неможливо обійтися. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Скільки українців вважають, що без хабара не можна: опитування

Хабар. Фото: із відкритих джерел

Соціологи запитали респондентів: "Наскільки ви згодні із твердженням, що більшість людей дають хабарі, бо без цього не обійтися?".

У результаті 33% повністю погодилися із твердженням, ще 20% скоріше підтримали його. У той же час 13% аж ніяк не згодні із твердженням, ще 11% скоріше не згодні.

Також 49%, які брали участь у просі, переконані, що більшість українців не сплачують податки, бо мають таку можливість. Не погоджуються з цим лише 24% респондентів.

У ході цього опитування також з'ясувалося, що 96% українців довіряють членам своєї сім'ї, 68% довіряють далеким родичам та 60% — друзям. Людям іншої національності довіряють лише 34%.                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — посол США в Україні Бріджіт Брінк визнала значні проблеми з корупцією в нашій країні, проте вказала позитивні зміни у суспільстві. А голова офісу президента Андрій Єрмак жорстко відреагував на слова колишнього президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера про "корупцію на всіх рівнях" в Україні. Що можна сказати про боротьбу з корупцією в Україні зараз? Які є позитивні та негативні тенденції? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Держдепі США відповіли – чи вже бачать, як Україна бореться з корупцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини