Головна Новини Суспільство події Скільки українців мають заощадження на "чорний день": як змінився рівень боргів
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців мають заощадження на "чорний день": як змінився рівень боргів

Як змінився рівень боргів в українців за останній рік. Скільки з них має заощадження на чорний день та вкладення на банківських рахунках.

13 березня 2024, 16:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Станом на березень 2024 року близько 60% українців не має заощаджень на "чорний день". Крім того, у 40% українців збільшився рівень боргів за останній рік. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соціологічне дослідження компанії Active Group.

Скільки українців мають заощадження на "чорний день": як змінився рівень боргів

Скільки українців мають заощадження. Фото з відкритих джерел

Соціологічне дослідження, яке було проведено 2 березня компанією Active Group показало, що сталось з доходами громадян за останній рік. Згідно з опитуванням у 39% українців за рік збільшився рівень боргів. Натомість зменшилась кількість боргів у 6,7% опитаних українців. 27,7% респондентів вказали, що не мають боргів.

Компанії Active Group запитала, чи мають українці заощадження на "чорний день". Виявилось, що 38,2% українців мають заощадження. З них 5,9% вказали, що мають достатню кількість грошей. Не мають заощаджень 58,1% українців.

Скільки українців мають заощадження на ”чорний день”: як змінився рівень боргів - фото 2

Скільки українців мають заощадження на "чорний день". Соціологічне дослідження компанії Active Group

Також з'ясувалось, що більшість українців не мають банківських вкладів – 54,8% опитаних. Лише 5,1% українців вказали, що їх вкладення збільшились за рік, а 15,4% заявили про зменшення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці відреагували на ініціативу прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо скорочення міністерств в Україні. В опитуванні українці вказали ті міністерства, які слід скасувати, а також ті, як слід залишити.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження, яке показало думку українців про те, чи відправлять західні країни війська в Україну. Крім того, респонденти вказали, як присутність військ НАТО вплине на війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 березня 2024, 17:38

Дивне опитування з питанням: важко відповісти. Вони не знають є чи ні? Ось так і про підтримку нашої корумпованої влади відповідають.


Новини