Головна Новини Суспільство події Скільки українців готові підтримати Зеленського на наступних виборах: соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців готові підтримати Зеленського на наступних виборах: соцопитування

Рейтинги Порошенка продовжують значно відставати

14 червня 2021, 16:11
Поділіться публікацією:

Серед громадян, які точно мають намір брати участь у виборах президента України, 31% планує віддати свій голос за Володимира Зеленського. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведені Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.

Скільки українців готові підтримати Зеленського на наступних виборах: соцопитування

Вибори в Україні - фото з відкритих джерел

Дані соціологів показують, що найближчим конкурентом чинного гаранта може бути лідер політичної партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко. Серед тих, хто прийде на вибори і визначився з голосом, за нього планують проголосувати 18,6%.

Третє і четверте місця у президентській гонці, за даними соцопитування, посідають нардепи Юрій Бойко від партії "Опозиційна платформа — За життя" і Юлія Тимошенко від ВО "Батьківщина". За першого готові проголосувати 12,7% тих, хто визначився і прийде голосувати, а за Тимошенко — 11,7% .

На п'ятому місці розташувався лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко, який отримав  5,7% голосів тих, хто визначився і прийде на виборчі дільниці. Інші наявні кандидати наразі не мають значної підтримки.

Зазначимо, що у другому турі президентських виборів за Зеленського проголосували б 59,8% опитаних, за Порошенка — 40,2% респондентів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, скільки українців вважає, що наша країна обов'язково повинна стати членом НАТО. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чи підтримують наші співвітчизники запуск ринку землі з доступом для іноземних покупців. Яку думку висловлює більшість українців, читайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

14 червня 2021, 16:56

Только полный дебил может проголосовать за это тупое и убогое чмо с комплексом неполноценности)))


Новини