Головна Новини Суспільство події Скільки українці відпочиватимуть в лютому: чи будуть вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українці відпочиватимуть в лютому: чи будуть вихідні

Свята та пам'ятні дати у лютому 2022 року

17 січня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

На другий зимовий місяць в цьому році припадає вісім  днів офіційних вихідних. Все  це суботні та недільні дні: 5, 6 лютого, 12,13 лютого, 19, 20 лютого,  ще двоє вихідних в кінці місяця — 26 і 27 лютого, пише ТСН.

Скільки українці відпочиватимуть в лютому: чи будуть вихідні

Вихідні у лютому (фото з відкритих джерел)

Як зазначено у вітчизняному Кодексі законів про працю, додаткових вихідних протягом лютого цього року не передбачається.

Разом з тим, на зазначений період випадає кілька великих православних свят. Важливо, що 12 лютого будемо відзначати велике релігійне свято – Собор трьох святителів, 15 лютого – Стрітення Господнє, 26 лютого будемо мати початок веселої Масниці. Так само, на цей вихідний суботній день лютого припадає Вселенська батьківська поминальна субота.

Щодо інших свят, то Міжнародний день стоматологів відзначатимуть представники цієї професії 9 лютого, 14 лютого – улюблене свято всіх закоханих, це – День святого Валентина та ще одна визначна святкова дата – Міжнародний день рідної мови.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про вихідні на "грудневе" Різдво. В грудні українці матимуть ще один додатковий вихідний – це відзначення свята Різдва Христового  за юліанським календарем, 25 грудня. Як будемо святкувати, чи будуть в працівників відпрацювання за цей вихідний день, йде мова у матеріалі. 25 грудня 2021 року випадає на суботу, тому українці будуть мати перенесення додаткового вихідного на наступний за вихідними понеділок. І у всіх буде чудова нагода провести ці грудневі вихідні в родинному колі. Вихідними днями стануть: 25, 26, 27 грудня. 24 грудня тривалість робочого дня буде зменшено на одну годину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини