Головна Новини Суспільство події Скільки оперативно-тактичних ракет випустили російські війська, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки оперативно-тактичних ракет випустили російські війська, - Генштаб

Окупанти випустили понад 300 ракет по мирному населенню

11 березня 2022, 13:18 comments1719
Поділіться публікацією:

З 24 лютого до 11 березня російські війська випустили 328 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування типу “Іскандер” і “Калібр”, точка У, ракет класу Х по мирних містах і селах України. Про це повідомляють в прес-службі Генерального штабу.

Скільки оперативно-тактичних ракет випустили російські війська, - Генштаб

Зруйновані міста внаслідок обстрілів окупантів, фото Фейсбук

"Цей кривавий злочин путінського режиму є кричущим порушення норм Міжнародного гуманітарного права і вимагає розслідування Гаазького трибуналу", — йдеться в повідомленні.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, за добу працівники здійснили 577 виїздів, у тому числі 300 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури. Піротехніки ДСНС залучались 139 разів, знешкоджено 210 вибухонебезпечних предметів.

Раніше ми повідомляли, що в Дніпропетровській області, Луцьку, Івано-Франківську були обстріли вночі. В Дніпрі сталося три авіаудари по місту. Вибухи сталися біля дитячого садку і багатоквартирного житлового будинку, відбулося влучання двоповерхову взуттєву фабрику з послідуючим горінням, пожежу ліквідували. Одна людина загинула.

11 березня авіаудар зруйнував багатоквартирні житлові будинки, також пошкоджено  інфраструктуру смт Баришівка в Київській області. Травмувалося шість осіб.

На Харківщині ворожий снаряд потрапив в один з корпусів Комунальної установи “Оскільський психоневрологічний інтернат” в селі Оскіл Ізюмського району. Жертв немає. 30 осіб персоналу закладу та 330 пацієнтів перебували в укритті. Пожежу погасили, в селі також зруйновано п'ять приватних будинків.

Як повідомляв портал "Коментарі", правоохоронці Херсонської обласної прокуратури відкрили три кримінальні провадження за останню добу за фактом порушення законів та звичаїв війни, що передбачено статтею 438 Кримінального кодексу України. 10 березня 2022 року російські окупанти здійснили кілька злочинів.

Скільки оперативно-тактичних ракет випустили російські війська, - Генштаб - фото 2
Скільки оперативно-тактичних ракет випустили російські війська, - Генштаб - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Атос

11 березня 2022, 13:48

А что украинским олигархам западло скинуться и купить каждому по самолету для ВСУ ? Это же небольшие деньги для них ! Или тут не проиаришься, как пеця с пулеметом !


Новини