Головна Новини Суспільство події Скандал не припиняється: на «Суспільному» звинуватили міністра Ткаченка в маніпуляціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал не припиняється: на «Суспільному» звинуватили міністра Ткаченка в маніпуляціях

Голова правління Національної громадської телерадіокомпанії України Микола Чернотицький відповів міністру Ткаченку

22 жовтня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Скандал між Офісом президента і "Суспільним" продовжує набирати обертів. Голова правління Національної громадської телерадіокомпанії України Микола Чернотицький досить різко прокоментував слова міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка про низькі рейтинги мовника. Як передає видання "Коментарі", свою відповідь Чернотицький опублікував на своїй сторінці в мережі Facebook.

Скандал не припиняється: на «Суспільному» звинуватили міністра Ткаченка в маніпуляціях

Микола Чернотицький. Фото: Фейсбук Миколи Чернотицького

Він зазначив, дивно чути такі заяви від профільного міністра. Адже він особисто знайомився зі структурою "Суспільного" і фінансуванням "Першого". І йому прекрасно відомо, що "Суспільне" — це не один канал. І саме на "Перший" йде не 2 млрд, а 450 мільйонів.

"Маніпуляція перша: повне фінансування. Фінансування 2021 року на рівні 85% від передбаченого законом. Проект бюджету на 2022 — 76%. Маніпуляція друга: рейтинги. "Суспільне" — це не один UA: Перший і пан міністр це точно знає. Це і три канали "Українського радіо", це і 23 регіональні ТБ канали в областях і канали "Культура" та "Крим", це і діджитал-платформа.  Вихоплювати один актив і оцінювати за ним роботу всього холдингу, це те ж саме, що оцінювати роботу Міністерства культури за діяльністю одного структурного підрозділу і казати, що на нього йде весь бюджет.", — зазначив Микола Чернотицький.

Він додав, частка UA: Першого останні два роки зростає. У 2020 — на 30%, станом на 01.09.2021 — на 20% в порівнянні з минулим періодом і це при тих законодавчих обмеженнях, яких нема у "інших каналів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — на "Суспільному" прокоментували скандал журналістів і Офісу президента, вийшла офіційна заява.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини