Головна Новини Суспільство події На «Суспільному» прокоментували скандал журналістів і Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

На «Суспільному» прокоментували скандал журналістів і Офісу президента

"Суспільне" виступило з офіційною заявою

21 жовтня 2021, 13:16
Поділіться публікацією:

Після скандалу з однією з телеведучих "Суспільного" та Офісу президента телеканал виступив з офіційною заявою. Мовник заявив, що втручання будь-яких політичних сил в редакційну політику ЗМІ є неприпустимим. Як передає видання "Коментарі", про це пише УНН.

На «Суспільному» прокоментували скандал журналістів і Офісу президента

Суспільне. Фото: з відкритих джерел

У заяві говориться, що редакційна політика мовника з самого початку формувалася на тій основі, що ні влада, ні політичні гравці, ні бізнес, ні громадські організації не мають права коригувати редакційну політику "Суспільного". Це і є фундамент політики мовника. Що ж стосується політичного ток-шоу "Зворотній відлік", навколо якого і виник скандал, то редактори і телеведучі самостійно приймають рішення щодо того, які теми обговорюються під час ефірів, а також щодо гостей телешоу, яких запрошують для участі в дискусії. Тому є неприємним, коли представники якоїсь із партій намагаються якимось чином диктувати редакційну політику вищевказаного телевізійного шоу.

Мовник підкреслює, збалансованість подачі інформації, журналістські стандартні, представлені позиції усіх сторін в ріній мірі — це і є ті основи, по яких готується кожен ефір ток-шоу. Для участі в ток-шоу "Зворотній відлік" регулярно запрошуються, як представників влади, так і представників опозиційних політичних сил. Кожному надається однаковой ефірний час та право представити свою точку зору.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський просить надати конкретні докази тиску на "суспільний" з боку Офісу президента і тоді відреагувати відповідним чином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини