Головна Новини Суспільство події Система Photo ID в "Дії" дає збій: українці діляться досвідом
commentss НОВИНИ Всі новини

Система Photo ID в "Дії" дає збій: українці діляться досвідом

Українці розповіли про досвід завантаження сертифікату в додатку "Дія"

1 листопада 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Петро Чернишов, український топ-менеджер, колишній президент компанії "Київстар", член наглядової ради VoxUkraine та наглядової ради фармацевтичної компанії "Фармак" розповів у Facebook про свій гіркий досвід завантаження сертифікату про вакцинацію в "Дії".

Система Photo ID в "Дії" дає збій: українці діляться досвідом

Українці пишуть про збої в роботі програми, фото прес-служби порталу Дія

У дописі автор написав, що "героїчно намагався підтвердити згоду на обробку своїх персональних даних 18 разів", але чомусь друге система сканування обличчя не спрацювала. 

Українець докладно розповів про свої "розваги з "Дією" й подякував Михайлу Федорову за додаток. Чоловік зазначив, що спочатку на порталі Photo ID спрацювало. Однак в процесі, коли потрібно було підтвердити обробку особистих даних, система не пускала й не реагувала на повороти голови.

"Минулого тижня мені треба було отримати свій сертифікат про вакцинацію як PDF-файл для заповнення форми для в'їзду в одну прекрасну країну. Зайшов у Дію на своєму ноуті у браузері. Вона милостиво прийняла мої нахили і повороти. Але потім ми дійшли до того моменту, коли Дія зажадала підтвердити мою згоду на обробку моїх персональних даних. І знову треба було нахилятися та повертатися. Я до речі не розумію навіщо – якщо хвилину тому я це зробив! Я героїчно намагався підтвердити згоду на обробку своїх персональних даних 18 разів, але "Дія" мене не любила. І не прийняла", — написав Чернишов.

Також чоловік додав, що, мабуть, треба спростити процедуру з Photo ID. Замість підтвердження через кожну хвилину, зробити одне підтвердження. Адже наразі чимало громадян хочуть завантажити сертифікати, але, як виявляється, не у всіх виходить.

Як повідомляв портал "Коментарі", провели опитування на тему "Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію". Результати опитування показали, що більшість опитаних українців підтримують вакцинальну кампанію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ырх

1 листопада 2021, 18:55

Сбор данных....


Новини