Головна Новини Суспільство події Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО)

Обмеження на використання громадського міжрегіонального транспорту не підтримують 40,4% опитаних

1 листопада 2021, 15:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Більшість опитаних українців підтримують обов'язкову вакцинацію, а кожен другий респондент – обмеження для невакцинованих громадян. Такими є результати соціологічного дослідження Всеукраїнського омнібусу, яке проводилося дослідницькою компанією Active Group минулого місяця.

Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО)

Опитування. Фото з відкритих джерел

У ході опитування з'ясувалося, що 36% респондентів постійно чують про випадки примусу до вакцинації, 46% – іноді. Не чули про примус до вакцинації 17,9% опитаних.

Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО) - фото 2

Відповідаючи на запитання щодо підтримки ідеї обов'язкової вакцинації для представників окремих професій ствердну відповідь дали більшість респондентів: 30,5% повністю підтримують, 32,4% – частково. Не підтримують обов'язкову вакцинацію представників окремих професій близько чверті українців: 17,5% швидше не підтримують, 7,3% – категорично не підтримують. 12,3% важко дати відповідь.

Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО) - фото 3

Обмеження на використання громадського міжрегіонального транспорту для невакцинованих підтримують майже половина опитаних українців: повністю підтримують 27,9%, скоріше підтримують – 21%. Не підтримують зазначені обмеження 40,4%: скоріше не підтримують 24,6%, категорично не підтримують – 15,8%. Не визначились 10,6% опитаних.

Чи підтримують українці обов'язкову вакцинацію: опитування (ФОТО) - фото 4

Довідково: дослідження проводилося з 20 по 24 жовтня 2021 року за допомогою методу телефонних інтерв'ю за чітко структурованою анкетою за допомогою інтелектуальних систем. Усього було опитано 1200 респондентів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що експерти розповіли, що не так з вакцинацією в Україні. Практично вся країна, включаючи Київ, опинилася у "червоній зоні". Поширюються карантинні заходи, щодня – антирекорди за кількістю хворих і померлих. У цій справді непростій ситуації під час інтерв'ю виданню "Коментарі" допомогли розібратися експерти.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що народні депутати зібралися 1 листопада на позачерговому засіданні. У ході дискусії обговорили, які законопроєкти потрібно розглянути насамперед, які проблеми зараз найбільш актуальні та гострі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини