Головна Новини Суспільство події Синоптики спрогнозували серйозне похолодання в Україні: вдарять морози до -9
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики спрогнозували серйозне похолодання в Україні: вдарять морози до -9

Наступного тижня температура різко зменшиться

12 листопада 2021, 15:51
Поділіться публікацією:

До кінця тижня в Україні очікується стабільно прохолодні погодні умови, проте опадів та сильних морозів чекати не варто. Похолодання прийде у країну із понеділка, 15 листопада. Про це пише Погода УНІАН.

Синоптики спрогнозували серйозне похолодання в Україні: вдарять морози до -9

Синоптики спрогнозували серйозне похолодання в Україні - фото з відкритих джерел

Так, уже з наступного тижня стовпчики термометрів на сході та півночі країни різко опустяться до +2...+4 градусів вдень, та до 5...8 градусів морозу вночі.

Тепліша погода чекає на жителів центральної частини країни — очікується до +3...+5 градусів, і до -6 у нічний час. Найтепліше буде на заході та півдні України. Температура повітря становитиме від +7... +10 градусів, а вночі стовпчики термометрів також опустяться до мінусових значень — до 6 градусів морозу.

У вівторок, 16 листопада, прогнозується ще більший холод. У більшості регіонів країни температура коливатиметься в межах -1...+1 градус, а на заході очікується від +3...+6 градусів. Вночі морози накриють практично всі області, а температура становитиме від -9...-4 градусів.

Із середи температура може підвищитися. У деяких регіонах термометри покажуть до 10 градусів зі знаком "плюс". Але потепління не буде тривалим і вже з 20 листопада Україну накриють дощі.

Раніше "Коментарі" писали, які погодні умови чекають на мешканців України в листопаді. Зокрема, за даними синоптиків, температура повітря буде у межах кліматичної норми.

Також у матеріалі порталу – Італію накрили потужні дощі. На найбільшому острові Італії Сицилія негода принесла руйнування. Так, у місті Шакка кілька автомобілів провалилися під землю через обвалення ділянки автодороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини