Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, яким буде початок вересня в Україні (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, яким буде початок вересня в Україні (карта)

Частину України сьогодні накриє циклон

1 вересня 2020, 05:30 comments1213
Поділіться публікацією:

Сьогодні, в перший день осені, в Україні очікується літня погода. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, у деяких областях стовпчики термометрів показуватимуть до 35 градусів спеки (дивись карту).

Синоптики розповіли, яким буде початок вересня в Україні (карта)

Так, згідно з прогнозом погоди на 1 вересня, найспекотніше буде в Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Донецьку, Луганську і Харкові. На градус нижче — до +34-х — повітря прогріється до Кропивницькому, Черкасах, Дніпрі, Полтаві, Вінниці. У столиці сьогодні +30 ... +32 градуси. А прохолодніше всього в цей день буде в Ужгороді: +23 ... +25 градусів. Крім того, західні області, за винятком лише деяких, сьогодні накриють дощі і грози.

Синоптики розповіли, яким буде початок вересня в Україні (карта) - фото 2

Погода, аналогічна до сьогоднішньої, очікується протягом усього робочого тижня. У вихідні ж циклон перекинеться з заходу на центр і північ України. Втім, буде все так само спекотно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що навіть перебуваючи вдома, краще не виконувати деякі дії, коли за вікном — грім і блискавка. Експерти Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США опублікували список справ, якими не можна займатися під час грози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини