Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, в яких областях України очікувати дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, в яких областях України очікувати дощі

Наступного тижня в кількох областях будуть дощі з грозами

24 липня 2021, 09:33
Поділіться публікацією:

Вихідні порадують мешканців України сприятливою погодою. На деякий час відступила виснажлива спека і взяли паузу дощі. Однак вже з наступного тижня грозові зливи знову повернуться, але все в кілька областей.

Синоптики розповіли, в яких областях України очікувати дощі

Погода в Україні - фото: з відкритих джерел

За даними Укргідрометцентру, в понеділок, 26 липня, в Західній частині країни очікується дощова погода. Але, знову-таки, торкнеться не всі області, а тільки дві — Львівську та Закарпатську. В останній синоптики також обіцяють в цей день похолодання. Протягом дня температура повітря становитиме від 18 до 20 градусів тепла. До ночі стовпчик термометра опуститься до 17 градусів вище 0. Що стосується Львівської області, то вдень у понеділок очікується від 26 до 28 градусів, а до ночі — 14 .. 16 градусів.

У вівторок, 27 липня, дощі знову торкнуться тільки Західну частину нашої країни. Грозові зливи, за даними метеорологів, пройдуть в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Тернопільській, Чернівецькій, Луцької та Рівненській областях. При цьому температура повітря протягом дня буде триматися від 26 до 28 градусів тепла. До ночі впаде до 18 градусів. В інших областях країни в цей день буде хмарна погода.

У середу, 28 липня, Західну частину знову заллє дощем. Однак в цей день зливи з грозою очікуються не тільки в перерахованих вище областях, а ще й в Київській, Кропивницького, Чернігівської, Сумської та Черкаської.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на популярний український курорт налетів смерч. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що Китай накрило безліч потужних торнадо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

24 липня 2021, 08:58

Анастасія ,вчи геогравію ,Луцької області в Україні не існує


Новини