Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли про погоду на початку наступного тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли про погоду на початку наступного тижня

Синоптики прогнозують на наступному тижні потепління у всіх областях України

26 вересня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

У неділю, 26 вересня, дощі очікуються лише в Донецькій, Харківській і Луганській областях, в яких вдень повітря прогріється до +18 градусів, а вночі стовпчики покажуть +6...+11 градусів. В інших регіонах України Укргідрометцентр прогнозує суху і теплу погоду. Про це повідомляє Інтерфакс, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Синоптики розповіли про погоду на початку наступного тижня

Погода - фото з відкритих джерел

Також синоптики прогнозують на наступному тижні потепління у всіх регіонах України.

Починаючи з понеділка, 27 вересня, у всіх областях очікується сонячна погода без опадів, зумовлена ​​антициклоном зі Скандинавії.

Так, згідно з інформацією, по всій Україні погода буде без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9 °С, вдень 12-17 °С, на Закарпатті та Прикарпатті 18-20 °С.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 27 вересня найвища температура повітря була зафіксована на позначці 30,3 градуса тепла в 1927 році, а найнижча — вночі на позначці 1,2 градуса морозу в 1906 році.

У вівторок, 28 вересня, в Україні також без опадів, лише в східній і північно-східній частині місцями можливий невеликий дощ. Вітер східний і північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 2-7 °С тепла, вдень 10-15 °С. На Закарпатті та півдні країни вночі 7-12 °С, вдень 13-18 °С, місцями до 20 °С.

У Києві — без опадів, температура повітря вночі 4-6 °С, удень 12-14 °С.

Раніше видання "Коментарі" писало про те, що Україна може перетворитися на пустелю: вчений розповів про кліматичні зміни, які відбуваються в масштабах всього світу, і наша країна тут не виняток. Вони можуть за якихось 40 років перетворити Україну на Сахару. Про це заявив керівник Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини