Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли в Україні вдарять морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли в Україні вдарять морози

Незначне похолодання в Україні може бути вже на початку січня

1 січня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

Значне похолодання з  морозами очікується вже  після  15  січня. Про це інформує  заступник  керівника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня, пише "РБК-Україна".

Синоптики розповіли, коли в Україні вдарять морози

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як стверджує прогнозистка, вже 5-7 січня стане холодніше, в нічний час стовпчик  термометра на території  Києва може опуститись до -5°градусів. Але, можливо, що ця ситуація може і змінитись.

За словами синоптикині,  другий місяць зими не обійдеться без  похолодань та морозу.

"Так не може бути, що весь місяць буде без морозів, такого ще не було. Навіть у найтеплішому січні 2007 року після 20 числа відбулося різке зниження температури до -16...-20°С, на північному сході -23°С", – аргументує  Наталія Голеня.

Прогнозистка дотримується думки, що в новому році "може бути щось подібне".

"Скоріше за все, у другій половині, особливо в останній декаді може буде холодно, з морозами", – підсумувала прогнозистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про погоду на Різдво 25 грудняПогода в українських регіонах  на свято  Різдва  25 грудня випаде  зовсім не зимовою. Прийде відлига та раптове, плюсове підвищення температури. В багатьох  регіонах будуть опади – дощ і  мокрий сніг. Як прогнозує  кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кибальчич, наступних  вихідних, 24-25 грудня пануватиме плюсова та відносно  тепла погода. За повідомленням із  Gismeteo, в східних регіонах в передріздвяні  дні плюсуватиме +4 градуси денної пори. Вночі  стовпчик термометра показуватиме  від -1 до +1 градуса. Суботнього дня, 24 грудня прийде  сніг із дощем, а вже недільного ранку мокрий сніг зміниться дощем. Ще будуть рвучкі  пориви  вітру до 11-15 м/с.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини