Головна Новини Суспільство події Погода на Різдво 25 грудня: синоптики оновили свої прогнози
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на Різдво 25 грудня: синоптики оновили свої прогнози

24-25 грудня очікується волога та тепла погода на всій території України

20 грудня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах  на свято  Різдва  25 грудня випаде  зовсім не зимовою. Прийде відлига та раптове, плюсове підвищення температури. В багатьох  регіонах будуть опади – дощ і  мокрий сніг. Як прогнозує  кандидат географічних наук, синоптик Ігор Кибальчич, наступних  вихідних, 24-25 грудня пануватиме плюсова та відносно  тепла погода.

Погода на Різдво 25 грудня: синоптики оновили свої прогнози

Погода в Україні на Різдво 25 грудня (фото з відкритих джерел)

"На вихідні, 24-25 грудня, очікується волога та тепла погода на всій території України. Пройдуть невеликі, іноді помірні дощі. Ймовірні тумани. Вітер утримається у західній частині, 5 – 10 м/с. У нічний час температура повітря становитиме — 1...+4 градусів, вдень повітря прогріється до +3...+8 градусів, на півдні до +10 градусів", — написав синоптик в повідомленні  на Meteoprog.

За повідомленням із  Gismeteo, в східних регіонах в передріздвяні  дні плюсуватиме +4 градуси денної пори. Вночі  стовпчик термометра показуватиме  від -1 до +1 градуса. Суботнього дня, 24 грудня прийде  сніг із дощем, а вже недільного ранку мокрий сніг зміниться дощем. Ще будуть рвучкі  пориви  вітру до 11-15 м/с.

Зимова пора  в східний регіон  прийде  тільки після 27 грудня – стовпчик термометра мінусуватиме 0 -3 градусів та повернуться снігопади.

В південних регіонах  буде  справжня відлига. Перед Різдвом 24 грудня плюсуватиме до +7 градусів вдень і пройдуть сильні дощі. 25 грудня вдень буде вже +10 градусів, вночі плюсуватиме +4+7 градусів. Але в день свята йтимуть сильні дощі.

В північних регіонах перед Різдвом буде падати мокрий сніг разом з дощем. Стовпчик термометра вночі показуватиме  +1+3 градуси, вдень стане тепліше -+4+5 градусів. 25 грудня знову падатиме сніг, мокрий сніг з дощем та дощ.

Так само, морозна погода з морозами до  -6 градусів вночі буде  з 27 грудня. І прийдуть снігопади.

В західних регіонах  перед Різдвом  пройдуть сильні опади, температура підвищиться до +9 градусів вдень. Нічної пори  стовпчик термометра показуватиме + 5 градусів. 25 грудня  знову набридатиме мокрий сніг із дощем, стовпчик термометра показуватиме  +7 градусів. Ще можливі штормові пориви  вітру – до 16-19 м/с.

В місті Києві так само  24 грудня  йтиме мокрий сніг та дощ. Вночі очікується  +3+4 градуси, вдень стовпчик термометра показуватиме вищу температуру до +7 градусів. Різдво в столиці теж не обійдеться без  опадів — докучатиме  сніг  та дощ. Вночі буде +4, вдень температура повітря збільшиться до +6 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йдуть сильні морози.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини