Головна Новини Суспільство події Синоптики повідомили, коли закінчиться бабине літо і почнеться осінь з дощами
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики повідомили, коли закінчиться бабине літо і почнеться осінь з дощами

Синоптики розповіли про погоду в Україні

7 вересня 2021, 23:15 comments1750
Поділіться публікацією:

Погоже небо, лагідне сонце, тепла днина – в нашу країну прийшло  бабине літо. Але прогнозисти кажуть, що так буде зовсім недовго, швидко знову прийдуть дощі та холод. Про це інформує Gismeteo,

Синоптики повідомили, коли закінчиться бабине літо і почнеться осінь з дощами

Прогноз погоди в Україні (фото з відкритих джерел)

За їх прогнозами, тепла погода буде радувати українців до 15 вересня, а вже далі знову повернуться опади. Найперше вони можуть пройти на сході країни, навіть випасти на день-два раніше. На південь вони можуть завітати найпізніше.

Синоптики обнадіюють, що температура вночі буде вища, заморозків, які всіх налякали, на найближчі чотирнадцять днів не буде.

Вдень, у найближчі сім днів буде тепла погода. Температура повітря+20 і вище. Після 15 вересня стане трішки прохолодніше, але не набагато.

8 вересня, як прогнозує Наталка Діденко, заморозки відійдуть, тому в середу вдень  температура плюсуватиме+17+24.Зранку стоятимуть вересневі тумани, але опади не йтимуть.

В столиці України 8-го вересня вдень стовпчик термометра підніметься до +20+22 градусів. Дощі не йтимуть, буде сонячно та сухо.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осеніЦьогоріч  погода під впливом примхливого Сатурна. Тому бабине літо буде коротким, а сама осінь – прохолодною, зі сльотою і, навіть,  листопадовим снігом, який плавно перейде в ранню зиму. Відомий прогнозист Леонід Горбань розповів, якою буде осінь, що прийде на зміну літу вже післязавтра. Народний спостерігач примхливої  погоди потішив спочатку приємним. Сказав, що  на зміну дощам і прохолоді прийде, таке очікуване всіма, вересневе бабине літо. І вересень буде теплим, навіть з жаркою погодою на початку та грибними дощами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини