Головна Новини Суспільство події Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Місцями в Україні можуть пройти дуже сильні дощі

13 жовтня 2020, 06:18
Поділіться публікацією:

Погода у вівторок, 13 жовтня, в Україні обіцяє бути сонячною і теплою. Однак не для жителів західних регіонів. Температура повітря там трохи впаде, і весь день будуть йти проливні дощі. Такий прогноз на сьогодні надали синоптики Українського гідрометцентру.

Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Прогноз погоди на 13 жовтня. Фото: kievvlast.com.ua

Найсильніші дощі сьогодні пройдуть на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. Саме тому там буде достатньо прохолодно. Максимальна температура вдень — 17-18 градусів. Решта західних регіонів також будуть у владі опадів, але не таких рясних. На термометрах вдень — до +20.

Дощовими хмарами може трохи зачепити Південь України, а саме Одеську і Миколаївську область. Температура повітря вдень буде на рівні 21-24 градусів.

У Центрі України невеликий дощ можливий лише у Вінницькій області. У решті регіонів сухо і сонячно. Термометри покажуть +23.

А ось в північних і східних регіонах дощу сьогодні точно не буде. Українці можуть спокійно насолоджуватися бабиним літом, сонячною погодою і теплими +23.

Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні - фото 2

Насолоджуватися бабиним літом, до слова, залишилося недовго. Уже через кілька днів Україну накриє холодними дощами, а температура повітря значно впаде.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, коли Україна перейде на зимовий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини