Головна Новини Суспільство події Синоптики попередили про погіршення погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попередили про погіршення погоди

Погода в Україні 11 грудня погіршиться

11 грудня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

11 грудня на більшості територій України погіршиться погода, більшість регіонів накриють опади. На дорогах буде небезпечно, адже з'явиться ожеледиця. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Укргідрометцентр.

Синоптики попередили про погіршення погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

На заході України очікуються помірний дощ та мокрий сніг. Зокрема, значні опади будуть йти на території  Волинської, Рівненської, Львівської та Закарпатської областей. На дорогах ожеледиця, а місцями налипання мокрого снігу.

На території інших областей прогнозують помірний дощ. На півночі та центрів вночі та вранці туман. На півдні, сході, центрі місцями пориви вітру до 15-20 м/с.

Протягом дня температура повітря буде знаходитися у середньому  +5 +11 градусів. На заході України протягом доби очікується від +3 до -2 градусів, а на сході вдень до +15.

У столиці України 11 грудня, буде хмарна погода з дощами. Температура повітря триматиметься у межах +7 +9 градусів, а вночі +1 +3 градуси. Вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що синоптики розповіли, яка погода буде у грудні та на Новий рік. За прогнозом  українських синоптиків, останній місяць цього року не принесе великих морозів та сильних снігопадів, навпаки  стовпчик термометра часто плюсуватиме, а мінусові температури будуть мінімальними.Укргідрометцентр оприлюднив власний прогноз  на перший місяць зими. В багатьох областях  нашої країни  на початку зими погода буде  теплішою, ніж навіть в торішні грудневі дні, а в інші регіони прийде звичайна зимова погода, яка є характерною  для  грудня. На заході країни,  в Житомирській, Київській та Вінницькій областях середньомісячна температура буде від -3 морозу до +2 тепла. Ці показники на 1-1,5 градуса вищі за норму, в решті  інших — близькі до неї.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини