Головна Новини Суспільство події Синоптик спрогнозувала мінусову температуру в Україні: де чекати похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик спрогнозувала мінусову температуру в Україні: де чекати похолодання

Днем на вихідних синоптик прогнозує +9...+14 градусів

8 жовтня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталки Діденко, над Україною тривалий час спостерігалося антициклон Lioba, однак зараз він "доживає останні дні". Про це фахівець написала на своїй сторінці в Facebook.

Синоптик спрогнозувала мінусову температуру в Україні: де чекати похолодання

Синоптик спрогнозувала мінусову температуру в Україні: де чекати похолодання - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що на вихідних, 9 і 10 жовтня, на всій території України очікується суха і сонячна погода. Тільки в Криму можливі невеликі опади.

Вітер, за прогнозом синоптика, буде досягати 5-12 м/с, а в східній частині країни й на південному сході є ймовірність штормових поривів.

Крім того, в Україні очікується мінімальна температура повітря в межах від -2 до 5 градусів зі знаком "+".

На вихідних синоптик прогнозує +9...+14 градусів, а на Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до +16 градусів тепла.

У Києві 9 і 10 жовтня очікуються холодні ночі в межах +1...+4 градусів, а протягом дня температура в столиці становитиме +9...+12 градусів.

Наталка Діденко також додала, що починаючи з вівторка, 12 жовтня, антициклон почне руйнуватися і в Україні можуть з'явитися перші дощі.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, що згідно з прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, жовтень в основному буде холодним. Однак в середині місяця жителі України зможуть насолодитися потеплінням, яке, за словами фахівця, буде тривалим. Однак після "бабиного" літа температурні стовпчики опустяться і країну чекають нічні заморозки та сильні опади.

А синоптик Українського гідрометцентру  Наталії Голеня раніше прогнозувала, що перша половина жовтня очікується без дощів і сильного вітру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини