Головна Новини Суспільство події Синоптик спрогнозувала дощі та мокрий сніг в Україні: коли зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик спрогнозувала дощі та мокрий сніг в Україні: коли зміниться погода

Починаючи з понеділка, 8 листопада, до країни прийде холодне повітря з північної частини Європи

4 листопада 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

За словами заступника голови відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталії Голені, до кінця цього тижня в країні очікуються теплі та вологі погодні умови, що супроводжуватимуться туманами. Про це фахівець розповіла виданню "Факти".

Синоптик спрогнозувала дощі та мокрий сніг в Україні: коли зміниться погода

Синоптик спрогнозувала дощі та мокрий сніг в Україні - фото з відкритих джерел

Синоптик наголосила, що у п'ятницю, 5 листопада, та у суботу, 6 листопада, у країні прогнозуються дощі. Зокрема, опадів слід очікувати мешканцям північних, центральних та західних регіонів. Вночі температура повітря коливатиметься в межах +1...+8 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +10...+17 градусів.

У неділю, 7 листопада, на території України переважно без опадів.

Починаючи з понеділка, 8 листопада, в країну прийде холодне повітря з північної частини Європи та обрушиться атмосферний фронт, який принесе дощі. Окрім того, 9-11 листопада можливий мокрий сніг.

З середини листопада температура повітря поступово почне падати, і вночі може досягати 6 градусів морозу. Вдень температура коливатиметься в районі -3...+3 градуси.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, на яку погоду очікувати українцям в останній осінній місяць.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що в Колумбії внаслідок негоди зійшов зсув . Як стало відомо, після сильних дощів у колумбійському місті Маллама, що у західній провінції Наріно, утворився зсув. Повідомляється, що стихія знищила дві будівлі. Через зсув зсуву, як мінімум десять осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Доля 15 осіб залишається невідомою. Вони вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини