Головна Новини Суспільство події Синоптик спрогнозувала до +8 градусів в Україні: куди прийде потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик спрогнозувала до +8 градусів в Україні: куди прийде потепління

Більш "свіжа" погода очікується завтра в північній частині країни

3 січня 2022, 16:37
Поділіться публікацією:

За прогнозом відомого синоптика Наталії Діденко, у вівторок, 4 січня, в Україні очікується тепла погода. Протягом дня стовпчики термометрів показуватимуть від 2 до 6 градусів зі знаком "плюс". Про це фахівець написала на своїй сторінці у Facebook.

Синоптик спрогнозувала до +8 градусів в Україні: куди прийде потепління

Синоптик спрогнозувала до 8 градусів в Україні - фото з відкритих джерел

За словами Діденко, 4 січня у деяких регіонах країни температура повітря підніметься до +4...+8 градусів. Ідеться про Захід країни. У Криму у вівторок синоптик прогнозує до 11 градусів тепла.

Найсвіжіша погода очікується завтра у північній частині країни — у цих регіонах стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до +2 градусів.

Крім того, Діденко зазначила, що найближча ніч принесе українцям дощ із мокрим снігом. 4 січня опади у вигляді дощу очікуються на Заході, а також у деяких північних областях.

"Однак вже пізно ввечері 4 січня та вночі 5 січня чергова порція дощів охопить західні, північні та центральні області України", — написала синоптик.

У вівторок у Києві переважатиме волога повітряна маса, але істотніших опадів (дощ) мешканцям столиці варто очікувати ввечері. Температура повітря вночі становитиме 1...3 градуси зі знаком "плюс", вдень — до +6 градусів.

За прогнозом спеціаліста, знижуватися температура повітря в Україні розпочне 7 січня, на Різдво.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що синоптики Укргідрометцентру спрогнозували погоду в країні у січні 2022 року. Так, фахівці очікують на температуру протягом місяця в межах кліматичної норми — від 5 до 1 градуса морозу. Рівень опадів у січні також очікується у межах норми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини