Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, яка погода буде в Україні на День прапора і День Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, яка погода буде в Україні на День прапора і День Незалежності

Погода в Україні буде ще спекотною, але деякі області на свята можуть заливати дощі.

22 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

На території українських регіонів  в День Державного прапора, 23 серпня, зберігатимуться  спекотні  плюси. Але 24 серпня  на території  наших   регіонів  насуватимуться  опади. Проте дощі   пройдуть  не у всіх українських регіонах, а тільки на  територіях Заходу.

Синоптик розповіла, яка погода буде в Україні на День прапора і День Незалежності

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Такий прогноз на два дні свят оприлюднила   синоптикиня  Наталія Діденко. Вона повідомляє, що стовпчик термометра завтра, 23 серпня, показуватиме спекотні плюси, майже  +30, а  в деяких місцевостях і більше.

"День Державного прапора України буде з чудовою погодою. Переважно ясна погода з синім небом і жовтими красивенними кольорами пізнього літа", – зазначає Діденко.

Як вона продовжила, дощі з грозами  можливі на свято  Незалежності України, 24-го серпня, і то тільки  в західних регіонах   України.

"Температура повітря +24+29, на півдні та сході плюс місцями в центрі +28+32 градуси. У Києві завтра без опадів, +28 градусів", – завершила  Наталка  Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, коли з України піде спека та прийдуть дощі. Погода в  українських регіонах буде суха та спекотна  ще  до свята  Незалежності 24 серпня. Саме до цієї дати в більшості українських регіонів  дощів не передбачається, опади можуть проходити тільки  на Заході країни. 

Синоптикиня   розповіла, що таку стабільну літню   спеку  обумовив антициклон,  який розташовується  на північному сході  від   нашої країни. Згадуваний антициклон є дуже  обширним, тому його  вплив  відчувається у всіх українських   областях.

Найменше він впливає на території  Заходу України, з цієї причини в  Закарпатському та Прикарпатському регіоні  протягом дня 16 серпня та – цілої  доби 17 серпня можливі  короткочасні  опади та грози. Вже 18 серпня короткочасні  опади прогнозуються в  майже усіх  західних областях. А в більшості інших українських регіонів  погода залишатиметься сонячною та спекотною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини