Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, коли в Україну прийде весняне потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде весняне потепління

У деяких регіонах температура підніметься до 16 градусів

7 квітня 2021, 13:59
Поділіться публікацією:

Прохолодна погода буде триматися в Україні до кінця тижня, і тільки з неділі, 11 квітня, країну чекає поліпшення погодних умов — підвищення температури до 10, а іноді до 16 градусів. Такий прогноз озвучила синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня в ефірі телеканалу "Україна 24", передає ТСН.

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде весняне потепління

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде весняне потепління - фото з відкритих джерел

Згідно з прогнозом фахівця, 7-8 квітня прохолода пошириться в південній і східній частині країни. У даних регіонах України стовпчики термометра можуть опустити до 8-10 градусів.

В інших областях температура коливатиметься в межах від 1 до 6 градусів зі знаком "+". Більшість територій наздожене хмарна дощова погода, часом — із мокрим снігом.

"Найбільше снігу у нас на заході, там вже 1-5 см снігу місцями, особливо на Прикарпатті. У Карпатах до 15 см, а на високогір'ї навіть 60-80 см снігу", — сказала синоптик.

За словами Наталії Голені, нічні заморозки припиняться, а денна температура буде вище 10 градусів зі знаком "+" з неділі. Наступного тижня українці зможуть зустрічати весняну погоду.

"Деяке потепління, тобто зупиняться нічні морози, і денна температура буде вище, — це вже буде з неділі. На наступному тижні ми чекаємо більш-менш теплу погоду, але також, в разі хмарність, то температура вдень буде максимум близько 10 градусів. якщо буде сонячно, очікуємо 15-16 градусів ", — додала синоптик.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, якою буде погода у квітні цього року в Україні. За даними метеорологів, погода не вирізнятиметься аномаліями, а буде приблизно такою ж, як і в попередні роки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини