Головна Новини Суспільство події Синоптик розповіла, де в Україні буде найспекотніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик розповіла, де в Україні буде найспекотніше

Крім того, найближчими днями на території країни очікуються дощі

26 липня 2021, 11:59
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталки Діденко, вже завтра, 27 липня, на українців чекає спекотна погода. Температура повітря коливатиметься в межах +28...+33 градусів, пише УНІАН.

Синоптик розповіла, де в Україні буде найспекотніше

Синоптик розповіла, де в Україні буде найспекотніше. Фото з відкритих джерел

Синоптик стверджує, що спеки до +39 в Україні чекати не варто, але, на думку фахівця, і +33 "також спечуть людей, траву і дерева".

Наталка Діденко також зазначила, що найближчими днями на території країни очікуються дощі. Зокрема, опади будуть в західній частині країни. Крім того, короткочасні дощі та грози торкнуться Вінницької і Житомирської областей.

У столиці 27 липня буде близько +30. Дощу киянам чекати не варто, опади малоймовірні.

Синоптик також назвала найбільш "гарячі" регіони країни. Ними, за словами Діденко, стануть південна і східна частини України, а також Дніпро з районами.

Нагадаємо, що, за словами синоптика Леоніда Горбаня, протягом другого літнього місяця погода буде дуже спекотною і досить типовою для цієї пори року. Тому кожному слід знати, яких правил потрібно дотримуватися, щоб не постраждати під час гроз, які почастішали в нашій країні останнім часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індію прийшли сильні зливи, що викликали масові підтоплення житлових будинків у цілих кварталах і навіть обвали споруд. Від негоди вже загинуло 125 осіб. І це ще не кінець, повідомляють рятувальники.

Цього місяця в штаті Махараштра випало дуже багато опадів. Таких дощів тут не було вже 40 років, повідомляють метеорологи. Щоденні зливи змінили життя тисяч людей, які проживають у цій величезній країні. Крім того, найбільші річки, що протікають у цьому районі, скоро можуть вийти з берегів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини