Головна Новини Суспільство події Синоптик прогнозує сильну спеку в Україні: коли і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик прогнозує сильну спеку в Україні: коли і де зміниться погода

Температура в Україні підійматиметься до +30 градусів

21 червня 2023, 20:25 comments2266
Поділіться публікацією:

Цього  четверга, 22 червня, на мешканців України очікує  гарна  червнева погода, яка не обійдеться без  спеки та  в деяких регіонах можливі  грози. Про це інформує відома синоптикиня  Наталка Діденко.

 Синоптик прогнозує сильну спеку в Україні: коли і де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За інформацією української прогнозистки, протягом  дня 22 червня максимально стовпчик термометра показуватиме +25 +30 градусів. Дещо   прохолодніше буде в східному регіоні, зокрема на  крайньому сході країни, +23...+26 градусів.

"Дощі, місцями з грозами, пройдуть у західних областях України, ймовірні локальні на Житомирщині та Вінниччині", — розповідає про погоду на четвер Наталка Діденко. В східних та південних регіонах, на більшості центральних та північних  територій, як вона стверджує, на цілий день прогнозується суха сонячна погода.

В столиці України 22 червня дощів не прогнозується, — зазначає  синоптик.

"Завтра вдень буде спекотно, +28...+30 градусів. Панамки на голову не забудьте!" – радить вона мешканцям Києва. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні літом. Погода в  нашій країні цього літа  прогнозується  відносно прохолодною, не буде  опадів і різких  змін  температури. Вище 29 градусів стовпчик термометра не плюсуватиме, це говорить про те, що великої спеки не буде. Синоптик дає  прогноз, що перший літній місяць видасться теплим, але температура повітря  прогнозується на 2 °C нижче середнього показника за останнє десятиріччя. Впродовж  всього місяця стовпчик термометра плюсуватиме  від 15 °C до 27 ° C тепла. Перший місяць літа не зіпсують опади, як це було весною. Прогнозується  тільки  кілька днів з дощами.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини