Головна Новини Суспільство події Спеки не буде: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні літом
commentss НОВИНИ Всі новини

Спеки не буде: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні літом

Найспекотнішим місяцем літа цього року буде серпень

2 травня 2023, 22:15 comments1131
Поділіться публікацією:

Погода в  нашій країні цього літа  прогнозується  відносно прохолодною, не буде  опадів і різких  змін  температури. Вище 29 градусів стовпчик термометра не плюсуватиме, це говорить про те, що великої спеки не буде. Про це пише "Главред".

Спеки не буде: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні літом

Прогноз погоди в України на літо 2023 (фото з відкритих джерел)

Погода в  червні

Синоптик дає  прогноз, що перший літній місяць видасться теплим, але температура повітря  прогнозується на 2 °C нижче середнього показника за останнє десятиріччя. Впродовж  всього місяця стовпчик термометра плюсуватиме  від 15 °C до 27 ° C тепла.

Перший місяць літа не зіпсують опади, як це було весною. Прогнозується  тільки  кілька днів з дощами.

 Погода в липні

Липень  стане холоднішим, ніж минулого року. Погода  цього місяця прогнозується  сухою та сонячною з невеликою кількістю дощів  в перших числах  липня.

Стовпчик термометра плюсуватиме в ці дні  16-28 °С тепла.

Погода в  серпні

Останній місяць літа прийде  зі спекою, прогнозується посушливим, і при цьому високі  температури можуть зберігатись до самого кінця серпня.

Синоптик  дає прогноз, що з дощами  буде  тільки один день серпня. Стовпчик  термометра показуватиме  12-29 ° C тепла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде потужний циклон. Ситуація з погодою найближчим часом  зазнає різких змін.  Опісля  тривалих теплих днів знову  прийдуть дощі, в деяких місцях пройдуть  грози. 26 квітня на більшій частині  українській території  буде хмарна погода з проясненнями. В західних, північних та південних регіонах прогнозуються  невеликі дощі, в деяких місцях з грозами. В решті регіонів буде без опадів. Пориви південного вітру зі швидкістю 5-10 м/с. Стовпчик термометра  26 квітня  вдень  плюсуватимуть від +15 до +20 градусів, а вночі — +4 + 9 градусів. В західних і східних  регіонах вдень холодніше -  +9 +14 градусів, а в Карпатах протягом доби тільки  +1 +6.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини