Головна Новини Суспільство події Синоптик попередила про повернення спеки до України: коли зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик попередила про повернення спеки до України: коли зміниться погода

Температура почне підвищуватись вже з понеділка, 16 серпня

12 серпня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

 Погода з сонячною, трішки прохолодною температурою ввечері ще буде в нашій країні кілька днів  тижня, що минає. Звичайно, включаючи вихідні. З понеділка майбутнього тижня буде вже по-справжньому гаряче. Про це інформує на своїй сторінці в Facebook  прогнозист  Наталка Діденко.

Синоптик попередила про повернення спеки до України: коли зміниться погода

Погода в Україні ( фото з відкритих джерел)

"Поспішайте насолодитися комфортною погодою. Бо у п'ятницю повітря буде чудовим, протягом дня +24...+29 градусів. Така комфортна картинка повисить у нашій українській синоптичній вітальні ще пару днів, а вже з понеділка, з 16-го серпня, в Україну почне заходити спека африканського походження", — зробила свій прогноз пані  Наталя.

Як стверджує синоптик, з нового робочого тижня в Україні буде +30...+35 градусів. Але ще в цю п’ятницю в Україну завітає новий "гість" — антициклон. Він разом із прохолодними вітрами "правитиме" синоптичною ситуацією.

Також пані  Діденко стверджує, що парасольки українцям не знадобляться, адже вдень 13 серпня на переважній території нашої країни не дощитиме.

"Лише на сході та південному сході близькість атмосферного фронту може спричинити локальні короткі грозові дощі", — уточнила синоптик.

В столиці України  останній робочий день буде сонячним та лагідним.  Денна температура триматиметься на позначці +26, +27 градусів.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що синоптики розповіли, якою буде погода у серпні. Синоптики вважають, що середня температура в останній літній місяць коливатиметься в межах +20 ... +25 градусів, у Карпатах — +16 ... +18 градусів, що вище за кліматичну норму. Фахівці прогнозують, що середня кількість опадів у країні в серпні очікується в межах 31-80 мм, на Прикарпатті місцями — 95-99 мм. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини