Головна Новини Суспільство події Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на перший день лютого та розповіла, коли прийде похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на перший день лютого та розповіла, коли прийде похолодання

Синоптик попередила про ожеледь на дорогах у вівторок

31 січня 2022, 13:31
Поділіться публікацією:

За прогнозом відомого народного синоптика Наталії Діденко, у вівторок, 1 лютого, на території України встановиться температура повітря в межах -3...+2 градуси. Найближчої ночі стовпчики термометрів покажуть 2-8 градусів морозу. Про це фахівець написала на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на перший день лютого та розповіла, коли прийде похолодання

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на перший день лютого - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що 1 лютого в країні не очікується істотних опадів, але є ймовірність невеликого снігу в Карпатах, на Сумщині. Дощі можуть пройти на Одещині.

Синоптик також попередила і про ожеледицю на дорогах у вівторок на всій території України.

У Києві, за прогнозом Наталії Діденко, лютий розпочнеться зі свіжої погоди. Вночі температура повітря опуститься до 5 градусів зі знаком "мінус", а вдень стовпчики термометрів покажуть -2...0 градусів. Опадів не прогнозується.

Крім того, синоптик зазначила, що надалі в країні домінуватиме помірно холодна погода з короткочасним стрибком до помірних морозів. Похолодання прийде до України 4-5 лютого.

Зазначимо, що директор Національного арктичного наукового центру Євгеній Дикий оцінив кліматичну ситуацію в Україні за останні роки. Експерт зазначив, що зміни клімату, що відбуваються в країні, дуже драматичні, а українці, на жаль, тільки зараз почали цікавитися даною проблемою, не розуміючи всього масштабу. Фахівець додав, що нинішній клімат у столиці – клімат Миколаєва та Херсона кілька десятків років тому.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що у найбільшій пустелі світу Сахарі зафіксували та зафільмували випадання снігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини