Головна Новини Суспільство події Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні: де буде найтепліше
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні: де буде найтепліше

На всій території України очікується суха погода

15 вересня 2021, 16:51
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, 16 вересня принесе теплу погоду західній частині України. Температура повітря в регіоні буде коливатися в межах +20 ... +25 градусів. Про це фахівець написала на сторінці в Facebook.

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні: де буде найтепліше

Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні: де буде найтепліше - фото з відкритих джерел

Синоптик зазначила, що в цілому на всій території країни завтра очікується тепло. Максимальна температура досягне +22 градусів.

А ось найбільш прохолодними регіонами в четвер, 16 вересня, виявляться Сумська та Харківська області. Стовпчики термометрів у регіонах будуть коливатися в районі +14 ... +18 градусів.

У Києві синоптик прогнозує сонячну погоду, до 19 градусів зі знаком "+".

Фахівець також зазначила, що на всій території України очікується суха погода. Дощі, за словами Діденко, ще не зважилися "порушити вересневу синоптичну ідилію".

У свою чергу синоптик підкреслила, що, починаючи з суботи-неділі (18-19 вересня) кількість опадів в країні почне збільшуватися.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що вже зовсім скоро українці зможуть відчути похолодання. Так, зниження температури очікується вже під кінець тижня, а наступні вихідні в країні стануть набагато холодніше.

Також на на нашому порталі — світове глобальне потепління позначилося і на кліматі нашої держави. За останні кілька років середньорічна температура в країні помітно зросла. Це може стати результатом того, що вже в найближчі 20 років в Україні не буде зими. Щороку в країні в середньому на 10-15 днів збільшується теплий літній період, при цьому зменшується зимовий. Якщо не відбудеться змін, то синоптики не виключають, що вже в найближче двадцятиріччя в Україні не буде зими зовсім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини