Головна Новини Суспільство події Синоптик озвучила прогноз погоди на останні літні вихідні (карта)
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик озвучила прогноз погоди на останні літні вихідні (карта)

У Києві температура повітря буде коливатися в межах +23 градусів

27 серпня 2021, 16:31
Поділіться публікацією:

Синоптик Наталія Діденко поділилася з українцями прогнозом погоди на вихідні 28 і 29 серпня. Спеціаліст опублікувала його на своїй сторінці в Facebook.

Синоптик озвучила прогноз погоди на останні літні вихідні (карта)

Синоптик озвучила прогноз погоди на останні літні вихідні - фото з відкритих джерел

За прогнозом Діденко, 28 серпня температура повітря сягатиме +20...+26 градусів, в західній частині країни до +18...+22 градусів. У східних областях та на Півдні країни очікується до +25...+30 градусів.

У Києві температура повітря буде коливатися в межах +23 градусів. На території столиці буде сухо.

У найближчу ніч також очікуються і дощі. Зокрема, опади прогнозуються на Волині, у Рівненській, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській і Чернівецькій областях. Однак у суботу вдень, за словами Діденко, дощі малоймовірні.

29 серпня дощі накриють західні, північні й частина центральних областей країни. На Сході та Півдні опадів не прогнозується.

"Температура повітря 29 серпня буде різнитися: спека на Сході, Півдні, у Центрі, а прохолода — на Заході. У північних областях передбачається в неділю +25...+28 градусів", — спрогнозувала синоптик.

Синоптик озвучила прогноз погоди на останні літні вихідні (карта) - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що до кінця літа залишилися лічені дні й багато українців прагнуть дізнатися, якою ж буде погода в перший осінній місяць. Зазначається, що вересень у країні буде практично в межах кліматичної норми. Народний синоптик Леонід Горбань напередодні заявляв, що вересень ще порадує українців теплими днями, але вже під кінець місяця в країні очікується холодна погода, яка збережеться і до жовтня. Загалом восени очікується багато опадів, у жовтні можливі вже перші заморозки. А ось в останній осінній місяць очікується сніг і мороз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини