Головна Новини Суспільство події Синоптик озвучила прогноз на вихідні: де чекати грозові дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик озвучила прогноз на вихідні: де чекати грозові дощі

У більшості областей на вихідних буде тепло

6 серпня 2021, 15:22
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, на вихідних 7-8 серпня в більшості регіонів України буде спекотно. Однак у деяких областях місцями можливі грозові дощі. Такою інформацією фахівець поділилася на сторінці в Facebook.

Синоптик озвучила прогноз на вихідні: де чекати грозові дощі

Синоптик озвучила прогноз на вихідні - фото з відкритих джерел

Діденко зазначила, що на більшості території України температура повітря буде коливатися в межах +25 ... +30 градусів. На Сході країни до +33. Звідти, запевняє синоптик, спека і не думала йти. У західній частині країни термометри покажуть +23 ... +26 градусів.

У суботу температура в столиці буде комфортніше, ніж у більшості регіонів, - +25 градусів, а в неділю, 8 серпня, температурні показники збільшаться до +29.

За словами синоптика, грозові дощі можливі в Лівобережній частині України, однак опади будуть нерівномірними.

Наталія Діденко також порадила не ховати панами, вентилятори й солом'яні капелюхи, оскільки погода в наступний уїк-енд, 14 і 15 серпня, також буде теплою.

"З огляду на, що літніх уїк-ендів залишилося, як кіт наплакав, варто все ж їх використовувати максимально позитивно, з користю і задоволенням", — підсумувала синоптик.

Раніше портал "Коментарі" писав, що, за даними Укргідрометцентру, погода в серпні 2021 року буде тепліше, ніж зазвичай у цей період. Синоптики вважають, що середня температура в останній літній місяць коливатиметься в межах +20...+25 градусів, у Карпатах - +16...+18 градусів.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Росії сильний вітер зривав дахи з житлових будинків. Як стало відомо, ураганний вітер бушував у республіці Башкортостан. За повідомленнями місцевих ЗМІ, швидкість вітру досягала 22 метрів на секунду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини