Головна Новини Суспільство події Син колишнього президента України тепер із російським громадянством: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Син колишнього президента України тепер із російським громадянством: деталі

Російські ЗМІ повідомляють, що син Януковича отримав російське громадянство

сьогодні, 07:50
Поділіться публікацією:

Син президента-втікача Віктора Януковича Олександр отримав російське громадянство. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать документи, які є у розпорядженні російського пропагандистського інформагенства "РІА Новини".

Син колишнього президента України тепер із російським громадянством: деталі

Син Януковича Олександр. Фото: з відкритих джерел

Як випливає з документів, Олександр Янукович займається у Росії бізнесом – 10 років тому він зареєстрував у Санкт-Петербурзі компанію.

Основним видом діяльності підприємства вказується управління фінансово-промисловими групами.

Читайте також на порталі "Коментарі" – активи колишнього керівника охорони президента-втікача Віктора Януковича планують націоналізувати. Відповідний позов Міністерство юстиції України направило до Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

Загальна сума заарештованих активів становить понад 100 млн. грн. Планують націоналізувати: кошти, готельний комплекс у Буковелі, земельні ділянки, корпоративні права, квартири та паркомісця у м. Києві, транспортні засоби, включаючи автомобіль Mercedes-Benz GL 550.

Також видання "Коментарі" повідомляло – громадська організація "НПУ Межигір'я", яка багато років займалася національним парком "Межигір'я", завершила свою місію. Майно парку, включаючи зоопарк, було передано до державної установи "Парк-пам'ятник садово-паркового мистецтва Межигір'я". Однак радість від зміни власника швидко змінилася тривогою за долю тварин, які мешкають на території зоопарку.

Директор зоопарку Межигір'я, Олена, не приховує свого занепокоєння. В інтерв'ю "Коментарям" вона розповіла, що нова державна установа не має ні достатньої кількості фахівців, ні необхідних ресурсів для належного догляду тварин. До речі, на території парку мешкають десятки видів представників фауни: кабани, муфлони, благородні олені, лами, різні підвиди страусів, ему, цесарки, павичі, корови та багато інших тварин та птахів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини