Головна Новини Суспільство події Сімнадцять фото кішок, яким впору працювати в модельному бізнесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Сімнадцять фото кішок, яким впору працювати в модельному бізнесі

Ми зробили для вас добірку фотографій кішок, при погляді на яких настрій підніметься на цілий день

14 грудня 2020, 22:47
Поділіться публікацією:

Безперечно, кішки одні з найпрекрасніших створінь на планеті Земля. Особливо якщо вони здорові, доглянуті та укохані нами, їх людьми. Їх граціозності можуть позаздрити навіть найбільш успішні та відомі представниці модельного бізнесу, адже цим прекрасним створінням не потрібно вдаватися до таких хитрощів, як професійний макіяж і до редагування зовнішності за допомогою комп'ютерних програм типу Lightroom і Photoshop. Фотографуючи кішок, не потрібно робити десяток кадрів, підшукуючи вдалу позу, ракурс або освітлення, тому що кішки в будь-який час дня і ночі та пору року прекрасні. А фотографії нижче тільки підтверджують цю аксіому.

 Сімнадцять фото кішок, яким впору працювати в модельному бізнесі

Раніше "Коментарі" писали про те, що дружбу і прихильність кішок потрібно завоювати, не кажучи вже про любов. І якщо кішка стала господинею вашої родини, можна вважати, що ви отримали кращого вихователя для вашого малюка. У дитинстві вона зігріє його своїм тілом і заспокоїть муркотінням, а в більш дорослому віці дитини чітко навчить кордонам дозволеності стосовно тварин, в потрібний момент куснувши, або несильно, але відчутно показавши кігті. А ще кішки самі по собі гарні та милі створіння. А фотографії пар, що складаються з людського дитини та кішки просто зашкалюють своєю теплотою і чарівністю!

Крім того, портал публікував фотографії найдорожчих кішок світу. Їх ціна варіюється до сорока тисяч доларів США, а краса цих створінь незвичайна, а іноді лякає. Вашій увазі представлені десять фото найдорожчих кішок — крім божевільної ціни, вони ще й неймовірно милі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини