Головна Новини Суспільство події Сильні морози на Різдво: що прогнозують на свята синоптики
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильні морози на Різдво: що прогнозують на свята синоптики

Морози посиляться вночі 7-9 січня, можливо до -10...-17 градусів, але на сході, північному сході, у центрі та на півночі України

5 січня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Після аномального потепління на свято  Різдва  в  регіони нашої країни навідаються непрохані гості — холод та лютий січневий  мороз. Українські синоптики прогнозують зниження температури у святкові дні  до -17 градусів, проте справжня зима завітає не на  всі наші території. Прогнозисти радують іншим прогнозом, за кілька днів, з 10 січня повернеться відлига і стане  значно тепліше. 

Сильні морози на Різдво: що прогнозують на свята синоптики

На Різдво очікують сильні морози: фото з відкритих джерел

Про це інформує  українців у своєму прогнозі   синоптикиня Наталка Діденко.

"Морози посиляться, у нічні години впродовж 7-9 січня ймовірні -10...-17 градусів, проте переважно на сході, північному сході, у центрі та на півночі України", — стверджує  Діденко.

Проте, як стверджує  прогнозистка, мешканці південного заходу та західних областей України щонайменше відчуватимуть  це раптове  "холодне атмосферне вторгнення".

Синоптикиня перед святом порадувала і хорошою новиною, за кілька днів, вже після 10 січня, холод та мороз послабне, стане тепліше. Разом з тим, на територіях  північного сходу, східних та північних областях нашої країни  невеликі морози ще продовжуватимуться — "буде нормальна зимова термічна палітра",- підсумувала свій прогноз Наталка Діденко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини