Головна Новини Суспільство події Сильні морози до - 23 градусів накриють Україну: де буде найхолодніше 23 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильні морози до - 23 градусів накриють Україну: де буде найхолодніше 23 грудня

Актуальний прогноз погоди на 23 грудня

22 грудня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Завтрашнього дня, 23 грудня в нашій країні  опадів у вигляді снігу не буде.  Погода буде морозною та холодною, стовпчик термометра вночі місцями різко мінусуватиме аж до -23 градусів. Загалом, температурний режим коливатиметься від -8 градусів до -23 градуси. Вдень морози послабшають, буде від -2 до -10 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

Сильні морози до - 23  градусів накриють Україну: де буде найхолодніше 23 грудня

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Синоптики роблять прогноз на четвер, 23 жовтня і кажуть, що опадів на всіх територіях нашої країни не буде. Вони кажуть, що будуть вітри північно-західного і західного напрямку до 5-10 метрів за секунду.

Завтра, 23 грудня  стовпчик термометра в західних регіонах показуватиме вночі від -8 до -12 градусів, вдень від -2 до -8 градусів морозу, у Карпатах вночі буде -18-23, вдень -8-14 градусів морозу. В північних областях температура вночі сягатиме від -14 до -16 градусів, вдень від -6 до -10 градусів морозу.

В східних регіонах температура вночі сягатиме від -14 до -19 градусів морозу, вдень від -7 до -10 градусів. В південні регіони також прийде арктичний циклон. Вночі стовпчик термометра показуватиме від -8 до -10 градусів, вдень від -2 до -6 градусів морозу. В центральних регіонах вночі стовпчик термометра показуватиме  від -13 до -17 градусів, вдень від -5 до -7 градусів.

В столиці нашої країни опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах від -14 до -16 градусів морозу, вдень буде  від -7 до -9 градусів. На  дорогах Києва  місцями буде ожеледиця.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що коли і де в Україні будуть найсильніші морози.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини