Головна Новини Суспільство події Найхолодніша ніч: коли і де в Україні будуть найсильніші морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Найхолодніша ніч: коли і де в Україні будуть найсильніші морози

23 грудня в Україні буде найхолодніше

22 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Цього тижня в нашій країні буде морозно і холодно.Українські синоптики прогнозують, що стовпчик термометра різко мінусуватиме і буде показувати -18 градусів морозу. Це станеться вночі, з середи на четвер 23 грудня. Про це інформує фахівець Укргідрометцентру Олександра Хала, повідомляє "РБК-Україна".

Найхолодніша ніч: коли і де в Україні будуть найсильніші морози

 За її словами, ця ніч на четвер буде найхолодніша. Вона буде морозна, адже коли ясне небо, то відповідний рівень охолодження приземного шару буде більшим. Зокрема, в столиці в нічний час мороз становитиме -14 градусів.

 Також пані Олександра прогнозує ще мінусовіші температури на деяких територіях нашої країни. Місцями може очікуватись до -18 градусів грудневого морозу. Такі суворі морози прийдуть на території північного сходу, Харківської та Сумської областей.

 Ще один український регіон, де мороз може бути дуже сильним – українські Карпати.

Синоптик говорить, що там температурні показники впадуть ще нижче. Минулої ночі в карпатських горах було дуже морозно, синоптики зафіксували там  дуже низькі мінусові температури — 22-26 градусів нижче нуля.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, коли Україну покинуть морозиГрудневі морози лютуватимуть в  нашій країні до 24 грудня, а вже на вихідні – 25-26 грудня матимемо "плюси" на вулиці, які супроводжуватимуться  дощами чи мокрим снігом. За словами Діденко, морозний арктичний циклон гостюватиме на території нашої країни до кінця тижня, потім морози підуть, температура підвищиться вже до плюсів, на вихідні матимемо відлигу та невелику плюсову температуру, яка супроводжуватиметься опадами у вигляді мокрого снігу чи дощу.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини