Головна Новини Суспільство події Прийдуть "плюси": синоптик розповіла, коли Україну покинуть морози
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийдуть "плюси": синоптик розповіла, коли Україну покинуть морози

Діденко розповіла, що на півдні вдень повітря прогріється до 7° тепла

21 грудня 2021, 22:45 comments2202
Поділіться публікацією:

Грудневі морози лютуватимуть в  нашій країні до 24 грудня, а вже на вихідні – 25-26 грудня матимемо "плюси" на вулиці, які супроводжуватимуться  дощами чи мокрим снігом. Про це інформує в соціальних мережах знаний синоптик  Наталя Діденко.

 Прийдуть "плюси": синоптик розповіла, коли Україну  покинуть морози

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 За її словами, морозний арктичний циклон гостюватиме на території нашої країни до кінця тижня, потім морози підуть, температура підвищиться вже до плюсів, на вихідні матимемо відлигу та невелику плюсову температуру, яка супроводжуватиметься опадами у вигляді мокрого снігу чи дощу.

Синоптик заздалегідь попереджає про різку зміну погоди громадян, які потерпають від метеозалежності.

 Фахівці Укргідрометцентру  склали свій прогноз на вихідні. Зокрема,  в ці дні, 25-26 грудня стовпчик термометра вночі показуватиме 2-8 градусів морозу, в східних регіонах – до 11 градусів, в західних регіонах протягом доби, в нічний час в південних регіонах, вдень в нашій країні буде-3+ 3 градуси тепла. Зокрема, на південних територіях вдень +1+7 градусів тепла.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, де в Україні синоптики прогнозують морози до -19.Після вихідних  в нашій країні зміниться погода. Прийде різке похолодання з  суворими морозами. Це станеться вже 21-22 грудня. На східних територіях морози посиляться, стовпчик термометра мінусуватиме до -19 градусів. В ці вихідні в нашій країні ще збережеться нехолодна погода, хоч падатиме сніг. Найхолодніше місцями буде вночі, стовпчик термометра опуститься до — 4 градусів. З вівторка,21 грудня  на наші території прийде арктичний холод. В східних регіонах синоптики прогнозують денні морози до -10 градусів, вночі ще більше морозитиме, буде -13 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини