Головна Новини Суспільство події Штаб ССО отримав потужний генератор від Олега Крота з TECHIIA
commentss НОВИНИ Всі новини

Штаб ССО отримав потужний генератор від Олега Крота з TECHIIA

Військова частина Сил спеціальних операцій ЗСУ отримала генератор потужністю 88 кВт. Він допоможе планувати та координувати спеціальні операції. Вартість покупки – 960 тисяч гривень

14 грудня 2022, 12:44
Поділіться публікацією:

Про передачу повідомили на сайті "Фундації Течія" – громадській організації холдингу TECHIIA. Дизельний генератор Cummins C110 D5 потужністю 88 кВт забезпечуватиме харчування штабу та полегшить роботу спецназівців.

Штаб ССО отримав потужний генератор від Олега Крота з TECHIIA

Генератор

Сили спеціальних операцій – окремий рід сил ЗСУ, який залучається до планування та виконання ключових місій звільнення України від окупантів. Наприклад, визволення острова Зміїний не обійшлося без активної участі СЗГ. Але більшість їхніх операцій із зрозумілих причин залишаються таємницею.

"Генератор – це не настільки резонансна покупка, як броньовики чи ударні дрони, але не менш корисна для наших захисників. У штабі кажуть, що за його допомогою зроблять багато корисних для перемоги України. І я впевнений, що саме так і буде", – коментує Олег Крот, керуючий партнер холдингу TECHIIA та директор "Фундації Течія".

Нагадаємо, нещодавно організація передала військовим 7 розвідувальних дронів та 800 рятувальних жилетів для військово-морських сил. Загальна сума допомоги Силам оборони України від "Фундації Течія" перевищила $21,2 млн. Крім того, керуючий партнер холдингу TECHIIA Олег Крот придбав для захисників України необхідні речі майже на $40 млн. З міркувань безпеки та військової таємниці деталі цих закупівель не розголошуються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — друга спроба широкомасштабного наступу РФ: чи буде вона — чому в жодному разі не можна допустити заморожування цієї війни. Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до провідних експертів.                   




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини