Головна Новини Суспільство події Шок для РФ та блискавичний вступ України в НАТО: екс-глава МЗС назвав терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Шок для РФ та блискавичний вступ України в НАТО: екс-глава МЗС назвав терміни

Вступ України до НАТО може стати несподіванкою для Росії

10 липня 2022, 10:37 comments6835
Поділіться публікацією:

Після того, що пережив український народ, Україна може блискавично вступити до НАТО, але вже після закінчення російсько-української війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "Радіо НВ" висловив колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Шок для РФ та блискавичний вступ України в НАТО: екс-глава МЗС назвав терміни

Україна-НАТО. Фото: Getty Images

Екс-глава МЗС України заявив, що Швеція та Фінляндія показали, що швидкий вступ до НАТО цілком можливий. Вони вже створили класний прецедент.

За словами Клімкіна, незалежно від того, Україна продовжуватиме свій курс в НАТО чи ні, вона добиватиметься верховенство права, розвиватиме інститути, демократію. Ну а все, що стосується переозброєння української армії, переходу на НАТОвські стандарти, то всі ми вже бачимо, що це практично почалося. Отже, і процес вступу України до НАТО вже розпочався. Це бачить абсолютно кожний.

На уточнююче запитання, чи можуть прийняти Україну до НАТО за прискореною процедурою, Клімкін відповів, що на це питання можна відповісти практично із стовідсотковою впевненістю.                                   

При цьому колишній міністр зазначив, що в той час, поки на території України йдуть бойові дії країни НАТО не робитиму різких рухів і квапитиму Україну зі вступом. Ну, а коли прийде цей момент, це відбудеться блискавично. Ніхто довгих розмов не вестиме.

Клімкін висловив думку, що, швидше за все, в НАТО чекатимуть падіння путінського режиму, щоб офіційно прийняти Україну в Альянс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ повернуть весь Донбас та Крим уже за рік: генерал США назвав важливу умову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини