Головна Новини Суспільство події Шмигаль «умив руки» і попросив місцеву владу «не перегинати» з тарифами
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль «умив руки» і попросив місцеву владу «не перегинати» з тарифами

Тарифи на опалення і гарячу воду більше не контролюються урядом України

2 вересня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Кабмін більше не впливає на встановлення тарифів на тепло і гарячу воду. У місцевої влади "розв'язані руки" і вони мають право самостійно приймати рішення з цього приводу, враховуючи реальний стан справ. Як передає видання "Коментарі", про це розповів глава уряду Денис Шмигаль, йдеться в повідомленні Урядового порталу.

Шмигаль «умив руки» і попросив місцеву владу «не перегинати» з тарифами

Денис Шмыгаль. Фото: Кабінет Міністрів України

Денис Шмигаль розповів, що на початку року влада підписала Меморандум з мерами міст. Зі свого боку, Кабмін гарантував "оздоровлення" фінансового стану теплокомуненерго. Пристойні суми, витрачені на модернізацію, повинні бути компенсовані. Це дасть можливість мерам міст самостійно регулювати тарифи на тепло і гарячу воду. Влада на місцях повинні керуватися справедливим підходом до встановлення тарифів.

Прем'єр пообіцяв окремо по кожній області проаналізувати ситуацію з теплокомуненерго, зробивши висновки, скільки потрібно фінансування на реконструкцію та покриття витрат. Також Денис Шмигаль, звертаючись до керівників на місцях, попросив їх не "перегинати" з тарифами.

Читайте на "Коментарях" — прем'єр-міністр Денис Шмигаль адресував особисте прохання педагогам. Він попросив вчителів і викладачів не затягувати процес вакцинації проти коронавірусу, щоб не піддавати їх навчальні заклади ризику бути зупиненими на карантин у разі загострення протиепідеміологічної обстановки.

Читайте також — Денис Шмигаль відкрив карти, натякнувши, куди насамперед спрямують кошти МВФ. Йдеться про 2,7 мільярда доларів, які Київ отримав безповоротно, щоб подолати наслідки пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини