Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, які країни першими визнали українські COVID-сертифікати
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, які країни першими визнали українські COVID-сертифікати

Вже чотири країни світу визнали українські "ковідні" сертифікати вакцинації

7 червня 2021, 09:17
Поділіться публікацією:

Очільник Кабміну Денис Шмигаль повідомив, що COVID-сертифікати з України вже визнали перші 4 країни. Серед них Туреччина, Угорщина, Молдова, Грузія. Про це високопосадовець написав у своєму Facebook.

Шмигаль розповів, які країни першими визнали українські COVID-сертифікати

Шмигаль назвав перші країни, які визнали українські сертифікати вакцинації. Фото з відкритих джерел

Прем'єр-міністр у дописі зазначив, що відповідні домовленості зовсім скоро будуть закріплені угодами. І це, за його словами, тільки початок. Адже уряд буде активно працювати у цьому напрямі, щоб вакциновані громадяни України могли вільно і без перешкод мандрувати світом.

"COVID-сертифікати з України будуть визнавати такі країни: Угорщина, Молдова, Туреччина. На цьому тижні також домовилися ще й із прем’єром Грузії Іраклієм Гарібашвілі під час двосторонньої робочої зустрічі",- написав прем’єр Шмигаль.

Нагадаємо, що  представники Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики, що діє при Міністерстві охорони здоров’я України, повідомили, що з COVID-сертифікатами громадяни України зможуть подорожувати вже цього літа. 

Стало відомо, що термін дії такого COVID-паспорту буде залежати від кількості проведених вакцинацій.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, які проблеми чекають на українців, що їдуть відпочивати з фальшивими ПЛР-тестами

Провідні туроператори України категорично не радять купувати підроблені негативні документи. Туристи ризикують взагалі не потрапити на омріяний відпочинок. Адже справжність тестів легко перевірити, а якщо під час перевірки з’ясується, що іноземець приїхав із "липовими" документам, можна втрати навіть страхову виплату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини