Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони

При цій же умові, за словами Шмигаля, можна пом'якшувати карантин в Україні

1 вересня 2020, 11:34 comments2688
Поділіться публікацією:

В кінці серпня Україна офіційно закрила свої кордони для іноземців. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль в прямому ефірі по ТВ повідомив, коли ж іноземним громадянам дозволять в'їжджати в нашу країну. Про це передають "Факти".

Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони

За словами Шмигаля, Україна дозволить в'їзд іноземцям на територію країни, якщо протягом двох тижнів буде спостерігатися спад коронавірусу. Прем'єр також переконаний, що в разі будь-якого скорочення нових випадків можна також буде приймати рішення про ослаблення карантину в Україні.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ще 2088 українців підчепили коронавірус. Всі вони отримали позитивні тести на COVID-19 з лабораторій вчора. У лідерах за темпами поширення інфекції в цей раз виявилася Харківська область. Про це  йдеться на сайті РНБО. У вихідні наступ коронавірусу на Харківщину не був настільки стрімким. Наприклад, вчора лікарі відзвітували про 187 нових випадків за добу. Сьогодні ж ця цифра майже на сотню більше. За день медики підтвердили COVID-19 у 262 жителів області. Сьогодні, 1 вересня, це найвищий показник в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини