Головна Новини Суспільство події Школярка з Іспанії пожертвувала своїм волоссям, щоб врятувати 6-річну дівчинку зі Львова
commentss НОВИНИ Всі новини

Школярка з Іспанії пожертвувала своїм волоссям, щоб врятувати 6-річну дівчинку зі Львова

Дівчинка обрізала свої довгі коси, щоб допомогти

8 вересня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Мешканка іспанського міста Бадалони  12-річна Валерія Насонова вирішила обрізати свої довгі коси і віддати їх маленькій мешканці з України Златі Буняк, яка зараз бореться з онкологічною хворобою. Про цей благородний вчинок малої іспанки інформує в соціальних мережах громадська активістка Уляна Флишко.

Школярка з Іспанії пожертвувала своїм волоссям, щоб врятувати 6-річну дівчинку зі Львова

Дівчина віддала своє волосся на перуку для хворої українки (facebook.com/Уляна Флишко)

Виявляється, в дівчаток спільна батьківщина – Львівщина. Лєра раніше мешкала в місті Львові, а її маленька подружка проживає в одному з населених пунктів цієї області.

Лєра наслухана, що маленька львів’янка відновлює сили після складної хіміотерапії, адже бореться з небезпечною недугою — остеосаркомою лівої стегнової кістки. Їй потрібна не лише моральна, але й матеріальна підтримка, адже на лікування йде багато грошей. А ще пацієнтка втратила волосячко і їй потрібна перука, поки вона буде проходити процедури хіміотерапії.

Як розповіла Уляна Флишко, знайома іспанська волонтерка повідомила її, що колишня львів’янка готова обрізати свої розкішні коси і передати їх землячці, яка хворіє на онкологію, аби та мала нову перуку і, відповідно, гарний настрій та сили для боротьби з хворобою.  

Школярка з Іспанії пожертвувала своїм волоссям, щоб врятувати 6-річну дівчинку зі Львова - фото 2

Вже зараз знайшлися дві жінки Любов Возняк і Діана Гайворонюк , які готові змайструвати перуку для маленької Злати.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху. Поліція Львівської області повідомляла трагічну звістку про смерть дворічної дівчинки, яка випала з 8 поверху. Також відомо, що в поліції не підтвердили інформації про нібито схильність матері дитини до зловживання спиртними напоями.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини